В скитница превърна душата
твойта душа от мъгли
и свята потъна в земята
последната обич с лъжи.
Последните думи аз помня
но мисли-позор те мълчат,
и тихо прошепнати парят,
от очите сълзи пак текат.
Жаравата тляла във мене
пепел поръси в прахта,
в пепел-дете се превърна
частичка от мене в смъртта.© Антоанета Тонева Всички права запазени