24.02.2010 г., 10:15 ч.

Половин Луна 

  Поезия » Бели стихове
562 0 0

Половин Луна във стаята ми свети.

На половинки се опитвам да мечтая

за щастие недадено, невзето...

Отричам го, а после го желая !

 

На половина думите изричам,

както в древно заклинание...

На половина се опитвам да обичам,

да се излъжа с... половин желание !

 

На половинки себе си разделям.

Една за мен, а другата за вятъра...

А болката,  все още непремерена,

оставям цяла - декор на другите в театъра.

© Росица Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??