11.07.2020 г., 0:24 ч.

Полуди по брега на морето 

  Поезия » Любовна
418 0 0

Душата не познава недоимък, 

тя не е неграмотно същество.

Душата не живее в схлупени колиби,

а жадува крайморско блаженство.

 

Когато стане дума за сърцето,

да си отричан като умората тежи.

Полуди по брега на морето

и вплетени с вълните поличби.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??