24.07.2019 г., 7:57 ч.

Полъхът му 

  Поезия
446 0 0

Няма да повярвам на това което виждам, но на моята душа.

Там е скрит покоят, там са всичките блага.

Кой даде ухо на тези думи

ще се отърве от всичките зулуми.

Кой отвърне се от тях,

гласът му ще зове за грях.

© Куни Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??