Jul 24, 2019, 7:57 AM

Полъхът му 

  Poetry
439 0 0

Няма да повярвам на това което виждам, но на моята душа.

Там е скрит покоят, там са всичките блага.

Кой даде ухо на тези думи

ще се отърве от всичките зулуми.

Кой отвърне се от тях,

гласът му ще зове за грях.

© Куни Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??