16.08.2008 г., 14:08 ч.

Помагай ми 

  Поезия » Любовна
793 0 2
                                                  Помагай ми




Безсилна бягам и се връщам -
уж друга съм, а една и съща,
живея сякаш наизуст всеки ден,
а всеки миг е всъщност толкова различен!

Прощавам и заклинам - горда всеки път,
а всъщност сълзите все текат,
забравям, че съм силна и падам,
държа се уж, а всъщност се предавам.

Душата ми потъва в самота,
макар и никога да не съм сама
и понякога сякаш няма изход напред,
тогава ти казваш: "Всичко ще е наред!"

И продължава всичко пак така -
един безкраен кръговрат е в света,
не можеш да имаш, без да си дал,
не можеш да вярваш, без да си го изживял!


© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И на мен ми хареса!Поздрав!
  • ,,един безкраен кръговрат е в света,
    не можеш да имаш, без да си дал,
    не можеш да вярваш, без да си го изживял!''

    Хареса ми!
    Поздрави, Ани
Предложения
: ??:??