2.03.2005 г., 22:25 ч.

Помниш ли... 

  Поезия
885 0 2
 * * *
Помниш ли онзи ден,
как ме понесе на ръце?
Помниш ли онзи миг,
в който бяхме само аз и ти?

Помниш ли целувките,
искрите в моите очи?
Помниш ли онези часове,
в които беше само мой?

Помниш ли моята любов?
Помниш ли как ме прегръща?
Помниш ли онзи следобед,
дори когато до тебе е тя?

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • е как ще е друга до него щом ти си пред него....почвам да се ядосвам на този глупав свят
  • миличка тва е едно от наи хубавите.много го харесвам.
Предложения
: ??:??