13.05.2008 г., 9:40 ч.

Помниш ли? 

  Поезия
573 0 1
Шепне полъхът със тайнствен глас -
"В нощта по пълнолуние сънувах те аз!"
Помниш ли я ти?

Нощта, когато в блясък потъна гората
от сълзите на тревата,
когато вълчи вой събуди в теб
онзи див копнеж, по кръв гореща - мойта кръв.

Помниш ли я ти?

Нощта, когато обсеби ме със свойта страст
и в твой роб превърнах се Аз,
когато твоят аромат събуди в мен
онзи див копнеж, по кръв гореща - твойта кръв.

Помниш ли я ти?
Шепне полъхът със тайнствен глас -
"В нощта по пълнолуние сънувах те аз!"

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??