15.03.2006 г., 22:39 ч.

Помогни ми 

  Поезия
1127 0 7

Знаеш ли, че в този момент има сърце,
което тупти ускорено с мисълта за теб?
Знаеш ли, че в този момент има душа,
която страда за теб?
Знаеш ли, че в този момент има устни,
които жадуват за теб?
Знаеш ли, че в този момент има две очи,
които не могат да се затворят без да видят теб?
Знаеш ли, че този момент ще продължи цяла вечност,
ако не бъда с теб?
Помогни ми да
не страдам вечно!

© Анонимна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??