Празна стая.
Тупти сърцето. Самота.
Недей приказва.
Почуствай! Мен! Сега!
Крясък! Само спомен
сив и тъжен
от душата
изпит...
убит...
Стой, мисъл нежна...
Усмивката ми се разля...
Желание. Страст. Отрова!
Спасение греховно, удави ме!
Помоли се! Помоли се...
Плачеща откривам
страх. Пълзи и той
по бяла кожа,
по дългата коса.
Черно. Бяло. Сън. Реалност.
Не! Недей! Помоли се...
Бъди с мен...
Обречи ме!
Освободи се!
Сълза. Отново писък.
Ужасяващи тръпки...
Полето на любовта...
Убийство! Не! Недей!
Помоли се...
© Мечтателка Всички права запазени