12.10.2011 г., 12:36 ч.

Помпадур 

  Поезия
885 0 11

 

 

ползваш всички нежни думи за мен –

след теб пътека от рози

 

да се давя в бодлите им

 

 

 

 

© Идеми Дойдеми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??