12 oct 2011, 12:36

Помпадур 

  Poesía
890 0 11

 

 

ползваш всички нежни думи за мен –

след теб пътека от рози

 

да се давя в бодлите им

 

 

 

 

© Идеми Дойдеми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??