10.02.2009 г., 23:01 ч.

Поне опитах 

  Поезия
836 0 5
Поне опитах



            Събудих се с мисъл една,

че искам тебе да видя.

Да зарадвам моята душа,

да тръгна по твоята диря.

 

По пътя си плахо крачех,

но имах надежда една.

Отдавна вече не плачех,

а сега прокапа сълза.

 

Пареше тя на лицето,

но бях с вдигната глава.

Нищо не остана от детето,

отиде си и то сега.

 

Поне всичко ти казах,

макар да бяха думи две.

А дали от теб се отказах,

или те иска мойто сърце?

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??