5.01.2012 г., 17:30 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
560 0 1

Понякога ще се прибираш наранен
от чужди думи, постъпки, държание.
Понякога ще бъдеш отегчен
от глупости, дреболии и скандали.

Понякога ще бъдеш уморен
да се справяш с всичко, да бъдеш силен.
Понякога ще бъдеш сразен
и ще искаш да не питам.

Понякога ще искаш да мълча,
да не те целувам и прегръщам.
Понякога ще искаш да стоя
при теб и тишината да ни обгръща.

Понякога ще бъдеш слаб.
Безсилен, уморен от всички и от всеки.
Но аз винаги ще съм там. До теб.
Кротко, тихо... и ще те обичам.

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??