17.12.2009 г., 13:17 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
695 0 0

Понякога обичаш да боли,

понякога сълзи се стичат от твоите очи.

Последни сцени виждаш ти,

преди да осъзнаеш, че тя отново те рани.

За пореден път спира ти дъха,

за пореден път губиш си ума.

Сънуваш ли, кажи?

Или наистина я губиш ти?

© Росица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??