6.08.2009 г., 23:26 ч.

Понякога 

  Поезия » Друга
815 0 6

                                                 Понякога

 

                       Понякога имаме нужда да се вслушаме

                       в тъжната песен на дъжда.

                       В студената буря или в силния

                       вой на вятъра в нощта.

 

                       Понякога трябва да оставим в миналото

                       някого, чието име тихо сме изричали

                       някого,  заради когото всичко сме отричали,

                       някого, когото дълго... сме обичали.

 

                       Понякога се скриваме от света,

                       забравяме цветовете на дъгата,

                       защото всичко е обгърнато във сивота,

                       а празнотата е заличила мечтата.

 

                        Понякога искаме да останем сами,

                        понякога сълзи проблясват в очите ни.

                        Ала утрешният ден не ще ни подмине -

                        нека не го оставяме тъй безлично да отмине!

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??