26.02.2024 г., 9:54 ч.

Понякога 

  Поезия
44 0 0

Понякога ти срещаш две очи
и огънят във тебе се разгаря.
Минава време – мигове едни,
разбираш – тя илюзия голяма.

 

Нареждаш пъзели един до друг,
все черно-бели, само тук-там цветни.
Една въздишка и душа със студ,
годините се нижат неусетно.

 

А толкова високо си летял!
Това получил си в замяна.

Но този свят не е ли черно-бял?
И той – една илюзия голяма.

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??