19.03.2006 г., 23:19 ч.

Понякога 

  Поезия
593 0 4
Понякога трябва да вършите неща, които не харесвате,
които не искате да правите.
Понякога трябва да напускате хора, които обичате.
Понякога трябва да забравите миналото си,
за да може да продължите напред.
Понякога се налага да се откажете от лукса,
за да сте щастливи.
Понякога трябва да се подготвите за най - лошото,
живейки най - лошото.
Всеки прави неща, които не иска.
Но животът е пълен с неща, които трябва да правиш непрестанно
и неща които са само понякога.

© Последна Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??