16.11.2024 г., 9:55 ч.

Понякога... 

  Поезия
77 0 0

Понякога мълчиш и гледаш

Понякога единствено мълчиш...

 

Понякога я търсиш и намираш

Понякога изгубваш всякаква следа...

 

Понякога прегръщаш тишината

Понякога целуваш буря в есента...

 

Понякога избираш да си мека утрин

Понякога си груб като зима през нощта...

 

Понякога искаш да те разбира

Понякога се криеш под сивото на пепелта...

 

Понякога ѝ казваш – Идвай!

Понякога бягаш, наметнал плащ от самота...

 

Понякога заспивайки я гледаш

Понякога в съня ѝ се събуждате в красивото на любовта...

© ГФСтоилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??