30.11.2010 г., 22:28 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
585 0 0

Понякога


Понякога мечтая си за

Нищото и нещото.

И всичко да е минало.

И да забравя.

Понякога стоя във настоящето.

Оглеждам се и знам -

желая да те мразя.

Понякога мечтая си за бъдещето.

И виждам, че тебе там

те няма.

Понякога обърквам времената,

но знам - не те желая.

Не те желая!

 

 

Кремена Кънчева Кънчева 23год.

30.11.2010г.

© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??