21.09.2007 г., 20:50 ч.

Понякога 

  Поезия
916 0 10
Понякога те търся без причина,
понякога те искам пак за мен
и защо ли? Любовта ни си замина,
реших, че не обичаш само мен.

Понякога във другите те търся,
търся, но без резултат!
Ти беше огън, моето слънце,
а вече си далечен непознат.

Понякога те гледам непрестанно
и всичко връща се в онези дни.
Сега е толкова странно,
че не срещам обич в твоите очи.

Понякога се моля за утеха,
понякога и плача за това,
че ти постигна си успеха,
а аз си искам любовта!

Понякога си мисля, че ме искаш,
понякога, но знам, че е лъжа.
Понякога целувката усещам,
но на мрачна самота...

© Ирен Кривошиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??