4.03.2009 г., 21:17 ч.

Понякога аз до болка обичам 

  Поезия
833 0 5

По-щастливи от приказен рай

са онези тежки сълзи, със които

пречистваш се, надежда познал

и смееш се високо, открито...

 

Бележиш своите светове,

надничаш през тънки  стъкла,

не бой се от студените ветрове,

имаш си щастие, за теб го постлах...

© Две Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??