Mar 4, 2009, 9:17 PM

Понякога аз до болка обичам 

  Poetry
865 0 5

По-щастливи от приказен рай

са онези тежки сълзи, със които

пречистваш се, надежда познал

и смееш се високо, открито...

 

Бележиш своите светове,

надничаш през тънки  стъкла,

не бой се от студените ветрове,

имаш си щастие, за теб го постлах...

© Две All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??