18.08.2009 г., 22:16 ч.

Понякога се случват чудеса 

  Поезия » Любовна
1060 0 24

Понякога се случват чудеса,
с виновница основна - любовта ни -
в мечтите или в виртуалността
магии прави, преподреждайки ума ни.

Изгражда първо илюзорен облак,
от тези - розовите, с цветен аромат.
И, плувайки, забравяме страха си,
пренесли щастието в своя свят.

Летим магически, но тъй реално
запалваме  звездите покрай нас.
Луната свети още по-нахално,
по пътя осветява  ни в захлас.

А вятърът донася  песен нежна
на херувими с арфи във ръце.
Музика - божествено вълшебна
изпълва с обич цветното  небе.

Понякога  се случват чудеса...
Повярваме ли, те ще оживеят.
В мечтите или в виртуалността -
шанс да им дадем.  Да оцелеят.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??