14.02.2024 г., 13:22 ч.

Понякога ще бъда чуплива… 

  Поезия » Любовна
224 0 2

Понякога ще бъда чуплива 

И усмивката ми ще бъде една лъжа 

Ходеща, дишаща и обичаща жена 

Живяла за едни очи и едно туптящо сърце във нощта 

Молеща се това да е светлина 

Но изгасна тъй бързо твоя пламък 

И при мен вече е мрачно 

И не се питам 

Дали си тук или не те виждам 

Обещания ми даде вечни 

А се оказа просто една илюзия човешка

Студения ти поглед няма да забравя 

Че обичах те също няма да забравя 

И прегръдките и милувките ти до днес ще останат 

И някой ден в гроба си ще занеса, спомена за едно момче, което щеше да ми подари света

© Луиза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??