19.01.2008 г., 14:41 ч.

Понякога съм луда 

  Поезия
951 0 25

Понякога съм луда, луда до отричане.

Докоснеш ли ме, може да те заразя...

Такава съм...! На себе си приличам,

сърцето ми е бряг, душата ми - вълна.

 

Понякога съм луда, луда за обичане.

В забрава нежна тихо ще те покоря.

И всяка мисъл от тялото събличам,

за да мога с тебе пак да се родя.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??