Jan 19, 2008, 2:41 PM

Понякога съм луда 

  Poetry
955 0 25

Понякога съм луда, луда до отричане.

Докоснеш ли ме, може да те заразя...

Такава съм...! На себе си приличам,

сърцето ми е бряг, душата ми - вълна.

 

Понякога съм луда, луда за обичане.

В забрава нежна тихо ще те покоря.

И всяка мисъл от тялото събличам,

за да мога с тебе пак да се родя.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??