11.06.2017 г., 20:39 ч.

Понякога тъжен е юни 

  Поезия
379 0 1

И не, че е късно
за сбъднато утро,
но вече не мога да чакам.
Звездите угаснаха
в твоето утре
и мисля, дори се разплакаха.
Мен ще ме има,
но в твоето вчера
и там ще мирише на люляк.
Синкава обич
във минало време.
Понякога тъжен е юни...


 

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??