27.08.2010 г., 14:13 ч.

Попадал ли си ти в страната 

  Поезия
521 0 2

Попадал ли си ти в страната
на безкрайни ледове
виждал ли си чистотата
на тези бели снегове.

И почувства ли ти там
някак странно, неусетно,
че това открит е храм,
място свидно и заветно.

Някога летял ли си в простора
сред луната и звездите
натам отправял ли си взора
да видиш как блестят мечтите.

Потапял ли си се в морето
да усетиш тази хлад,
която стопля ти сърцето,
забравило за своя глад.

Брал ли си цветя в полето
усещал ли си аромата
и разбра ли, че сърцето
е хранилище на красотата.

© Антоанета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??