8.12.2009 г., 18:11 ч.

Попаднах на теб! 

  Поезия » Друга
510 0 1

Мигновено на теб попаднах,

човек със широко сърце

и много хора след мен

опознаха твоето лице.

 

Те почнаха с теб да споделят

и по този начин да те натоварват -

с разни техни неща

да ти пълнят ума.

 

По този начин

ти се чувстваше напрегнат,

но знаеше, че можеш да забравиш,

всичко, което ти тежи.

 

Но едно си знаеш само -

че имаш приятели добри,

които не само те натоварват

с излишни думи.

 

Винаги на тях можеш да разчиташ

и винаги ще те подкрепят,

и, за добро или за лошо,

няма да те оставят никога!

 

Мигновено на теб попаднах -

човекът, който ме завладя

и бързо се вписа

в моята компания.

 

Обичаш си ме и знаеш едно,

че имаш рамо, на което да се опреш

и ти имаш златно сърчице,

и можеш с мен живота си да споделиш.

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??