20.06.2007 г., 18:59 ч.

Пораснах ли, не знам 

  Поезия
713 0 0
Пораснах ли, не знам, но спрях да пиша...
Намерих щастие и спрях да пиша.
Но защо?
Предишни болки и тъги, и мънички надежди
рисувах смело в несръчен стих.
Намерих щастие и спрях да пиша.
Не узнах как да го споделя, как да го разбера.
И си помислих: Щастието е безплодно!
И почувствах нужда пак да ме боли без милост...



© Пр Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??