20 июн. 2007 г., 18:59

Пораснах ли, не знам 

  Поэзия
723 0 0
Пораснах ли, не знам, но спрях да пиша...
Намерих щастие и спрях да пиша.
Но защо?
Предишни болки и тъги, и мънички надежди
рисувах смело в несръчен стих.
Намерих щастие и спрях да пиша.
Не узнах как да го споделя, как да го разбера.
И си помислих: Щастието е безплодно!
И почувствах нужда пак да ме боли без милост...



© Пр Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??