24.11.2007 г., 11:49 ч.

Поредната любов 

  Поезия » Любовна
599 0 4
Поредната любов,
като искра внезапно пламнала,
все някой ден ще заблести.
Внезапно озарена,
ще се изгубя в следите й,
усетила под клепките си тръпка,
като слепец, съгледал слънцето.

Недей пропъжда тая светлина,
тя сама ще се изгуби
сред ледени полета на мълчание,
сред равнодушие и страх!

С последната искра...
Опитвам се отново -
своето сърце да стопля!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??