12.04.2006 г., 12:09 ч.

Поредната мечта 

  Поезия
648 0 9
                Аз съм само цвят лилав
                               теменуга съм

Изтривам вече всички чернови
и всичките писма изтривам даже.
Едва ли може миналото да боли,
туй бъдещето няма да ми каже.

И листите объркани лежат,
мастилото самотно преживява -
изгуби ли се тази вечна страст
и паметта, и чувствата да притежавам.

И ето я поредната мечта
неказана, несподелена още.
Тук мога само денем да греша,
каквото мога да поправям нощем.

Сънят ми може да избяга
и нови грижи носи ми безкрая.
И иска ли Ви се да си помагаме
така ще бъде винаги ... до края.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??