31.05.2014 г., 12:39 ч.

Поредният миг 

  Поезия
469 0 3

Този миг на поредна раздяла...

Във очите сълзи ли блестят!?

Този миг, в който някой, накрая,

си е тръгнал обиден и пръв.

Този миг на поредното "Сбогом",

на поредното казано "Не".

Този миг, който все е отворен,

в който просто май липсват врати...

Този миг на поредната обич,

на поредната явна лъжа,

на прекършени мисли и порив

от забития нож във гърба.

Този миг на поредна раздяла.

Този миг на поредна любов.

Този миг все не стига до края,

и все чака... поредния миг.

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??