24.01.2024 г., 8:16 ч.

Порностихотворение 

  Поезия » Еротична
246 0 0

Има, няма, пет години

все си ходя без бикини.

На всекиго ще се отдам.

Харесвам ли го, нямам срам!

 

Мераклии много имам.

Много тънко аз им взимам.

Ако ме задоволят

до мене нощем ще си спят!

 

Високи нямам аз критерии.

Ей Богу, нямам и бактерии...

Затуй в легло когато легна

на Кама Сутра ще наблегна!

 

Естествено, че ще си плащат.

Иначе-бе, да се мащат!

Все пак аз порно съм принцеса

и си гоня интереса.

 

Да, някой може се намръщи.

Е ми, да го прави в къщи!

Там сексът, даже и безплатен,

май ще му излезе златен!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??