6.02.2009 г., 22:09 ч.

Портрет 

  Поезия » Любовна
623 0 0

        Портрет

 

Може би ще дойдеш ти отново тук

и аз ще слушам твоя глас отново,

той е като нежен звук,

той е като мъдро слово.

 

Ще гледам с часове очите ти,

но те към мен ще са студени,

ще галя с поглед пак косите ти,

но ти ще бъдеш безразличният към мене.

 

Добре, аз няма да те лъжа,

но това за теб е истина жестока.

Добре, ще ти го кажа смело:

Обичам те, обичам те дълбоко!

 

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??