4.04.2007 г., 1:53 ч.

Портрет от чуства 

  Поезия
624 0 2
Портрет от чувства ти съставих.
Лице на влюбен мъж - сиянна нежност.
Очи, потънали в мен - искряща звездност.
Устни жадуващи сладост - сладостта на плод.
Ръце, даващи топлина - топъл летен полъх.
Портрет от чувства ти съставих.
В мечтите си те срещнах.
Окъпах се в чусвтва.

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотен приетел си Мими.
    Благодаря!
  • Браво, браво, браво, окъпах се и аз !
Предложения
: ??:??