Прекрачих границата
не на моето, на твоето добро.
Обърнах страницата
към следващо тегло.
Не просех нищо,
не заспивах, дълга бе нощта,
към тебе търсех нишка,
погрешно ме разбра.
Въпросът е решен,
не искам прошка - нямам грях.
Открих те прероден,
надеждно-вял, сред тях.
Моля да не се оценява,това е послание!
Благодаря ви!
© Екатерина Банска Всички права запазени