Jun 23, 2006, 4:31 PM

Послание 

  Poetry
1001 0 28

 

 

 

Прекрачих границата

не на моето, на твоето добро.

Обърнах страницата

към  следващо тегло.

 

Не просех нищо,

не заспивах, дълга бе нощта,

към тебе търсех нишка,

погрешно ме разбра.

 

Въпросът е решен,

не искам прошка - нямам грях.

Открих те прероден,

надеждно-вял, сред тях.

 

Моля да не се оценява,това е послание!

Благодаря ви!

 

 

 

 

 

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??