27.12.2006 г., 1:04 ч.

послание към теб... 

  Поезия
809 0 1
със всяка сълза,аз
губех надеждата!
сега очите ми пресъхват и
надеждата може да си замине..
надеждата че отново ще ме
прегърнеш,надеждата
че отново при мен
ще се завърнеш...
любовта не си отиде,
тя е в сърцето ми...
исках да ти дам от нея,но
ти я отхвърли..
сега пишеш че ме искаш..ела...
ела при мен и ме прегърни...
изтрии сълзите ми,
преди надеждата да си е заминала..
заедно със залеза...ела...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??