22.08.2007 г., 16:52 ч.

Последен миг 

  Поезия » Любовна
793 0 1
В едни очи аз искам да се вгледам,
в едни очи, за които аз не спя,
едни очи, които вечно гледам
и едни очи, на които не мога да простя.

А една сълза бавно се стича,
по едно лице, което само тъжи,
с една душа, която много те обича
и с едно сърце, което много го боли.

Един момент аз искам да забравя,
една дума да залича
и едно момче да си представя
в един миг, който да овековеча.

Един миг, в който да ти кажа "Сбогом",
един миг ,в който да ми обясниш "Защо?".
Един живот, в който вечно ще чуваш мойто "Сбогом!"
и един живот, в който вечно ще се питаш: "Защо?"

© Вили Мотовили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??