27.08.2016 г., 19:24 ч.

Последен миг 

  Поезия » Любовна
428 2 9

 

Последен миг от лятото догонвам,
под звуците на морските вълни
и чайките прошепват ми:“ Побързай,
дъха на лятото вземи!“

 

И се потапям в морските покои,
под звуците на вятърния бриз.
И всяка приливна вълна ме носи,
към есенните пясъчни мечти.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??