15.08.2008 г., 10:08 ч.

Последен подарък 

  Поезия » Любовна
576 0 6
Последен подарък

Като нощна пеперуда
в съня ти ще долетя,
с целувка ще те събудя
и крилата си -ще ти подаря.

Под карфица пленени,
на бяла стена,
в светлина непотребни,
родени за тъмнина.

И когато прегърнеш нощта,
свобода ще им подариш
и ще се завърнеш у дома,
че с крилата ми ще летиш.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??