15.01.2008 г., 10:07 ч.

Последен танц 

  Поезия
726 0 15

ПОСЛЕДЕН   ТАНЦ

 

Тази нощ южнякът полудува.

Със брезите шеметно танцува.

Весело флиртува той с липите.

Утрото го свари при върбите.

Ден дойде - и  свърши се играта.

Без одежди тръпне днес гората.

С палавника тъжна се сбогува,

в зимния си сън ще го сънува.

 

 

 

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??