Jan 15, 2008, 10:07 AM

Последен танц 

  Poetry
727 0 15

ПОСЛЕДЕН   ТАНЦ

 

Тази нощ южнякът полудува.

Със брезите шеметно танцува.

Весело флиртува той с липите.

Утрото го свари при върбите.

Ден дойде - и  свърши се играта.

Без одежди тръпне днес гората.

С палавника тъжна се сбогува,

в зимния си сън ще го сънува.

 

 

 

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??