26.04.2014 г., 21:30 ч.

Последна ласка 

  Поезия » Любовна
441 0 0

Последният допир и последната милувка помня,

последният шепот и погледа на сбогом студен.

Помня ги, те в мене тихо нощем палят,

гонят последните мисли и погледа овъглен.

 

И последната ласка и думите на сбогом помня,

умисления  поглед и тишината в мрака студен.

В очите ми и последната ласка полека догаря,

догаря и последната капка обич в мен.

 

Душата ми като кораб без платна ще плава,

бурните вълни ще бъдат ласката за мен,

а морето кротко сълзите ще прикрива,

ще дирят чужди думи и ласки очите в мен.

 

На листа и последната точка поставих,

в душата ми вече няма място за любов,

ах, дали убедих себе си, че те забравих,

за тебе беше последната капка обич в мен.

 

© Атанаска Чочкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??