2.12.2006 г., 21:05 ч.

Последна нощ 

  Поезия
1013 0 2
Поредна нощ - пак не спя, -
лежа притаила дъх и чакаща да чуя
твоя зов в нощта.
Поредна нощ без теб -
сълзите се ронят от очите ми като
листата от дърветата през есента.
Поредна нощ мисля и не разбирам 
защо ме остави да те чакам без
да кажеш и дума една?
Поредна нощт се моля да ни срещне някога света
и да оставим ний нашата следа.
Поредна нощ гледам през прозореца и чакам те,
но усмихва ми се тежко само утринта.
Последна нощ сме двама с теб.
Последна нощ ревнува те.
Последна нощ обичам те.
Последна нощ сливат се в едно нашите тела.
Последна нощ, изпълнена с нежност и тъга.
Последна нощ, в която протягам ръка.
Посладна нощ истинска и незабравима
Поредна, последна нощ - тази нощ!!!

© Симона Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Поредна, последна нощ - тази нощ!!! "
    Много оргинално...Поздравления!!!
  • Поредна нощ - пак не спя, -
    лежа притаила дух и чакаща да чуя
    твоя зов в нощта.
    ...
    А може би искаш да кажеш ДЪХ?
Предложения
: ??:??