2.04.2008 г., 11:12 ч.

Последна радост 

  Поезия » Любовна
721 0 3

Разбиват се

мраморни сълзи.

Пречупват на две

Тишината.

Със тънки

премръзнали пръсти

протяга ръце самотата.

Разтеглила устни в целувка,

вените сплита на възли.

Изпива кръвта ми гореща,

поглежда в очите ми тъжни.

Накрая ограбва дъха ми.

Играе си

с моята слабост.

Отново те срещам

В съня си -

последна

разкъсваща радост.

© Дарина Дякова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??