9.07.2008 г., 0:25 ч.

Последна смърт 

  Поезия » Любовна
579 0 2

                                              ПОСЛЕДНА СМЪРТ

       Минаха два дена без теб и сякаш нещо в мен се загуби...

       Когато се обърнах назад във времето, разбрах, че са два месеца.

       Твоите думи оживяха във сърцето, а душата ми вече беше мъртва.

       Съживи я... моля те... с твоите красиви очи...

       Умирам всеки път, когато знам, че не си до мен...

       Но ако последната ми смърт е без теб... никога не искам да умирам...

       Затова се моля да си до мен във Вечността... и ако не е така... по-добре да умра.

       И да не се раждам повече със сърцето, което толкова болезнено обича.

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съжелявам, че не се съобразявам с всички литературни изисквания.
  • Абе, Бен, хубаво ги редиш тези думи, но защо не ги подреждаш в колонка. Да приличат на стих... Какво е това?!
Предложения
: ??:??